Testimoni MCK

MAGIC COLLAGEN KISS
================================

Rahsia Magic COLLAGEN kiss:-
o Gincu Pelembap Bibir Berkolagen
o Merawat Bibir Yang Kering Dan Merekah
o Merawat Bibir Yang Hitam Akibat Merokok Atau Faktor Keturunan
o Mengelakkan Bibir Dari Pecah-Pecah Dan Berdarah
o Menyerlahkan Seri Wajah
o Warna Natural @ Semulajadi Mengikut Suhu Badan Dan Darah

Tahan Selama 12 Jam & Mampu Membuatkan Bibir Sentiasa Lembap,Seksi Serta Mempesona. Cara Termudah Untuk Bersolek Pastinya Dengan Pakai Lipstik Kerana Hanya Perlu Calitkan Di Bibir Manis Anda. Jom Pakai Lipstik

Berminat ?
Boleh terus whatsapp

korang….nak tahu tak ape ramuan yg ada dalam «« MAGIC COLLAGEN KISS by JSD »» jeng…jeng…jeng…

💋 💋💋
1⃣Minyak Castor
Minyak yang diesktrak dari biji buah jarak ini atau lebih dikenali sebagai minyak castor bukan sahaja baik untuk kulit, malah berupaya mengekalkan kelembapan dan kelembutan bibir di samping menjadikannya lebih mungil dan menawan.

2⃣Zaitun
Minyak zaitun sememangnya tinggi kandungan vitamin E yang bersifat antioksidan bagi membantu mencegah kerosakan bibir di samping memelihara kelembapan bibir serta menjana tisu kulit bagi menjadikan bibir anda lebih halus dan lembut.

3⃣Biji Bunga Matahari
Biji bunga matahari kaya dengan khasiat daripada sumber vitamin E yang berupaya memelihara kelembapan dan kehalusan bibir anda di samping membantu mencerahkan warna bibir yang gelap.

4⃣Minyak Kelapa
Minyak kelapa berupaya memelihara kehalusan dan kelembapan bibir yang mengelupas, kasar dan kering.

5⃣Kolagen
Kolagen merupakan struktur protein utama yang kaya dengan khasiat untuk kesihatan luaran dan dalaman. Ia bersifat antioksidan serta mengandungi asid amino yang mampu membina dan mengekalkan tisu yang sihat di samping membantu mengekalkan kelembapan, kehalusan dan keanjalan bibir anda.