Magic Seri Cahaya Soap (MSCS)

Magic Seri Cahaya Soap produk Susuk Dara yang dihasilkan melalui pelbagai herba yang diyakini dapat mengembalikan kesegaran dan keserian pada kulit,sesuai merawat kulit wajah  yang sensitif dan yang kering.Rahsia sejak tahun 1850,petua nenek moyang dahulu yang kini diterapkan dalam satu sabun untuk membersihkan kotoran di kulit wajah.Magic Seri Cahaya Soap boleh digunakan lelaki mahupun wanita tidak kira usia.Jadikan Magic Seri Cahaya Soap sabun yang mesti ada disetiap rumah anda.Mari kita terokai keistimewaan Magic Seri Cahaya Soap

 

Keistimewaan MSCS

1) Menghilangkan jerawat dan jerawat

2) Mengatasi masalah kulit berminyak dan bintik-bintik pada wajah

3) Anti penuaan

4) Merawat kulit sensitif

5) Menegang dan menghaluskan kulit wajah

6) Menganjalkan kulit muka

 

Kandungan MSCS

Air: Air yang terkandung di dalam produk ini adalah dari sumber yang bersih dan selamat.
Glycerine: Glycerine merupakan ramuan yang penting dalam penghasilan Magic Seri Cahaya Soap. Ia berupaya untuk mengekalkan kelembapan kulit. Selain itu, ia juga berperanan untuk mempercepatkan proses penyembuhan, mengurangkan kesan lebam dan memperbaiki sel kulit.
Pure Grade Coco Oil: Minyak kelapa asli berupaya melembutkan kulit yang kasar dan kering serta mampu menanggalkan kesan mekap dengan berkesan. Ia juga berperanan untuk melembap dan menyerikan lagi kulit wajah. Selain itu, masalah yang berkaitan dengan kulit seperti kulit sensitif, jerawat mahupun luka dan calar pada kulit juga dapat diatasi dengan menggunakan minyak kelapa.
Vitamin A: Vitamin A juga merupakan komponen penting dalam Magic Seri Cahaya Soap ini. Ia bertujuan untuk memelihara kesihatan kulit dari dalam sekaligus melindungi kulit luar terhadap jangkitan.
Virgin Palm Kernel Oil: Minyak isirung kelapa sawit mempunyai peranan yang penting dalam menghalus dan melembutkan kulit. Ia juga dapat menyembuhkan kulit yang kering dan gatal.
Olive Oil: Minyak zaitun juga merupakan ramuan yang penting di dalam produk ini. Ia mampu mengatasi masalah kulit muka seperti jerawat, parut, eczema, psoriasis atau melecur. Minyak zaitun juga berfungsi sebagai anti-penuaan untuk meremajakan wajah sekaligus berperanan untuk menyeri dan melembutkan lagi kulit wajah anda.
Pewangi: Pewangi juga merupakan salah satu ramuan di dalam Magic Seri Cahaya Soap untuk menambahkan lagi aroma.