Bagaimana Mahu Jadi Dropship/Agen/Stokis?

Tanya diri anda

Adakah aku mempunyai pendapatan?

Adakah pendapatan dari suami aku mencukupi?

Adakah aku ingin membantu memperbaiki ekonomi keluarga?

Adakah aku ada cara untuk menghasilkan pendapatan untuk keluarga?

Adakah ada orang yang ingin membantu aku keluar dari masalah kewangan ini?

Persoalan-persolan itu sebenarnya akan membawa anda untuk menghasilkan tindakan berani. Jika anda ingin bimbingan dari JAJ kami bersedia bila-bila masa sahaja. Di mana ada kemahuan di situ ada jalan.

DROPSHIP

JAJ sentiasa membuka peluang dan menyediakan ruang kepada semua wanita tanpa mengira peringkat umur. Marilah sertai kami sebagai Dropship JAJ. Tanpa sebarang bayaran atau yuran penyertaan. Digalakkan anda mempunyai facebook, instagram, wechat, whatapp dan lain-lain media komunikasi interaktif masa kini. Hal ini bukanlah keperluan tetapi ia akan menjadi nilai tambah kepada anda dalam berniaga.

AGEN

Jika berminat menjadi seorang agen pula, anda hanya perlu membuat belian RM100 untuk produk-produk JSD. Anda hanya perlu mendaftar dengan stokis yang menggunakan name badge logo berwarna hijau sahaja untuk menjadi agen yang sah. (boleh lihat di facebook stokis).

STOKIS

Anda juga boleh menjadi seorang stokis dengan hanya membuat belian sebanyak RM700 (tertakluk kepada perubahan HQ JSD). Seorang Stokis boleh mempunya agen dan dropship sendiri untuk diuruskan.

Anda digalakkan untuk bermula dari peringkat dropship sehingga menjadi stokis. Hal ini kerana dalam tempoh tersebut anda akan diajar dan dibekalkan dengan ilmu dan pengetahuan produk secara berperingkat bagi memudahkan anda melakukan pemasaran dan penjualan stok.

DROPSHIP>>>AGEN>>>STOKIS